BuurthuisHET LOKAAL

De Tuinkamer

Buurthuis Het Lokaal organiseert steeds meer activiteiten. Zo ook de Tuinkamer, voor de senioren van de Maarlenhof. Dit is een activiteit die plaatsvindt op de woensdagochtend en waar ontmoeten centraal staat. Door vrijwilligers van de Bieb en medewerkers van Wijz Welzijn worden de deelnemers ontvangen en wordt er door Philadelphia gezorgd voor een kopje koffie met wat lekkers.

 

Vanwege de Coronamaatregelingen wordt deze activiteit buiten gehouden in de achtertuin van Maarlenhof. Ook hier wordt rekening gehouden met de RIVM regels en de 1,5 meter afstand. In de eerste instantie zal de activiteit 4 keer plaatsvinden, maar wanneer het goed loopt wordt het verlengd.

Voor de deelnemers is er een programma van activiteiten, dat kan bestaan uit het spelen van verschillende spellen, creatief bezig zijn tot gewoon gezellig een bakje koffie drinken. Voor veel deelnemers is dit een ochtend waar naar uit wordt gekeken!

 

De bewoners, die zorgen voor koek, gezelligheid en leuke ideeën voor invulling van de volgende ontmoetingen zijn uiteraard net zo belangrijk om de activiteit tot een succes te maken.